Jak odstranit search gol ? | 26.09.2013 14:29:55 | |||||||||||||||||||
David | ||||||||||||||||||||
Dobrý den, nevíte někdo jak odstranit search gol bez nutnosti kupovat nějaký program k tomu určený? Děkuji | ||||||||||||||||||||
odpovědět | ||||||||||||||||||||
RE: Jak odstranit search gol ? | 26.09.2013 14:42:20 | |||||||||||||||||||
Palička Radek | http://www.antivirovecentrum.cz | |||||||||||||||||||
nezkoumal jsem sice, co presne ten search gol dela nebo nedela, ale obecny postup zde: | ||||||||||||||||||||
RE: RE: Jak odstranit search gol ? | 26.09.2013 15:07:51 | |||||||||||||||||||
řekl bych ,že je to nová verze delta search ,ale adwcleaner na něj nepomáhá, co šlo jsem odstranil, nic jiného nemohu najít a pořád né a né se toho zbavit :(
| ||||||||||||||||||||
RE: RE: RE: Jak odstranit search gol ? | 28.09.2013 9:33:14 | |||||||||||||||||||
zdedos | ||||||||||||||||||||
Ahoj, taky jsem mel stejne roblem, zde mas navod jak se ho zbavit. http://info.searchgol.com/uninstall/firefox.html | ||||||||||||||||||||
RE: RE: RE: RE: Jak odstranit search gol ? | 28.09.2013 13:58:28 | |||||||||||||||||||
Děkuji za radu, ale jako bežný on/off uživatel neboli lama se mi to nějak nedaří. Domovskou stránku už jsem změnil, leč v novém dalším otevřeném okně stále vyskakuje search gol :( mohu poprosit o návod pro trubce :) tedy jasný krok za krokem | ||||||||||||||||||||
RE: RE: RE: RE: RE: Jak odstranit search gol ? | 13.10.2013 12:13:52 | |||||||||||||||||||
koll | ||||||||||||||||||||
po vyhledání návodů a instalací všech přitroublejch antivirů atd. jsem nainstaloval do firefoxu doplněk searchreset a mám klid. ručně jsem prohledal i registry a nic jsem nenašel,všechny antivirové programy jsou k ničemu a je dobré je hodit do koše a nezasírat si tím komp!!! | ||||||||||||||||||||