Další články
19.4.2024
Akční nabídky - antivirové programy
Akční nabídky - antiviry a bezpečnostní řešení

18.4.2024
Obchodní podmínky
Obchodní podmínky internetového obchodu Antivirové centrum.

7.3.2024
O nás
S využitím zkušeností získaných od roku 1998 provozuje společnost Amenit portál Antivirové Centrum.

28.12.2023
Doprava na všechny antivirové programy zdarma
Dodáme Vám antivirové řešení zdarma.

1.12.2023
Získejte plnou verzi antiviru zdarma
IT Kompas - bezpečně mořem informací, s námi se neztratíte.

1.12.2023
Poskytované slevy na ESET produkty
Poskytované slevy na ESET produkty - uplatnění těchto slev podléhá ruční kontrole.

13.11.2023
Připojení k ESET HOME
Připojení k ESET HOME

1.3.2023
Eset nod32 antivirus pro domácnost
Eset nod32 - antivirus určený pro domácnost...

9.11.2022
Podmínky technické podpory
Technická podpora zejména na antivirové produkty


více v archivu
potřebujete poradit? - jsme tady

Norton AntiVirus 2007 a Norton Internet Security 2007 česky.

18.10.2006

Jak jste se již mohli na Antivirovém centru dozvědět v oznámeních, světlo světa spatřila produktová řada Norton AntiVirus 2007 a Norton Internet Security 2007. Nyní jsou tyto produkty k dostání také v české lokalizované verzi.

Podívejme se ve zkratce co nám nové produkty nabízejí

Výrobce avizuje vylepšenou technologii a zvýšený výkon tak, aby tyto produkty chránily uživatele před současnými vyvíjejícími se hrozbami online. Sada Norton Internet Security 2007 je sada účinných bezpečnostních aplikací obsahující aplikaci Norton AntiVirus, která poskytuje antivirovou ochranu a ochranu před spywarem. Sada chrání také před nejnovějšími nebezpečími online pomocí nové důmyslné ochrany před phishingem, rozšířené brány firewall a ochrany před zranitelnými místy v softwaru.

V současném světě hrozeb jsou rozsáhlé virové nákazy nahrazovány skupinami častějších málo viditelných útoků, které se nezaměřují na proslavení svého autora, ale na finanční zisk.

Rozšířená brána firewall v sadě Norton Internet Security odstraňuje jeden z největším problémů, se kterým se uživatelé setkávají při použití současných řešení zabezpečení Internetu – nesrozumitelné výstrahy brány firewall. Rozšířená brána firewall v sadě Norton Internet Security 2007 se automaticky konfiguruje tak, aby povolila připojení neškodných aplikací, ale blokovala spyware, viry, červy, crimeware a hackery a znemožnila jim zcizování citlivých informací z počítače uživatele. Výsledkem je inteligentní brána firewall, která poskytuje mnohem účinnější zabezpečení a nevyžaduje od uživatelů složité rozhodování v otázkách zabezpečení.

V interních testech výkonu vykázala aplikace Norton AntiVirus 2007 i sada Norton Internet Security 2007 podstatné zlepšení výkonu ve srovnání s produkty z minulého roku. Zlepšení se projevilo v oblasti využití paměti, doby spuštění, rychlosti prověřování, rychlosti spuštění uživatelského rozhraní a stahování prostřednictvím protokolu HTTP. Sada Norton Internet Security 2007 navíc překonala průměrné výsledky výkonových testů devíti konkurenčních produktů pro zabezpečení Internetu. (Srovnávací testy s devíti konkurenčními produkty pro zabezpečení Internetu byly provedeny v systému Windows XP s aktualizací SP2 v počítači s 256 MB paměti RAM a procesorem Pentium 4 nepodporujícím technologii Hyperthreading.)
V interním hodnocení výkonu produktů byly zjištěny tyto nejdůležitější skutečnosti:

  • Nižší využití paměti – Pracovní sada aplikace Norton Internet Security 2007 má velikost pouze 10 -15 MB – přibližně 2-3x méně, než je průměr u konkurenčních produktů
  • Rychlejší prověřování – Aplikace Norton Internet Security 2007 provede úplné prověření sady souborů o velikosti 1 GB za 2 min. 15 sec. – což je méně než průměrná doba prověření 2 min. 49 sec. u testovaných konkurenčních produktů. Prověřuje o 30 - 35 % rychleji než aplikace Norton Internet Security 2006
  • Kratší doba spuštění – Průměrné prodloužení doby spuštění systému u testovaných konkurenčních produktů bylo 20 sekund — prodloužení u sady Norton Internet Security 2007 bylo pouze 14 sekund. Systémy se spouštějí o 5 - 10 % rychleji než v případě sady Norton Internet Security 2006
  • Rychlejší odezva uživatelského rozhraní – Uživatelské rozhraní se v aplikaci Norton Internet Security 2007 spouští za dobu kratší než 1 sekunda (po počátečním spuštění), což je přibližně dvakrát rychleji, než je průměr u konkurenčních produktů

Zobrazení stavu zabezpečení je srozumitelně zobrazeno přes nově navržené a zjednodušené uživatelské rozhraní konzoly Norton Protection Center. Celkový stav počítače se navíc neustále zobrazuje prostřednictvím ikony Norton Status na hlavním panelu nebo na hlavním panelu systému Windows.

Pro zákazníky, kteří zakoupí sadu Norton Internet Security 2007, bude k dispozici volitelná doplňková sada s ochranou před nevyžádanou poštou a rodičovským zámkem.

Tyto produkty jsou navrženy pro uživatele operačních systémů Windows XP Home/XP Pro a opravňují k získání bezplatné aktualizace pro kompatibilitu se systémem Windows Vista. (Aktualizace pro kompatibilitu se systémem Microsoft Windows Vista bude k dispozici, pouze pokud bude v období odběru služby uvolněna produkční verze operačního systému Windows Vista. Mohou být vyžadována samostatná stažení. Další informace naleznete na adrese www.symantec.com/vistaupdate. Hardwarové nároky operačního systému Windows Vista naleznete na webu společnosti Microsoft.)

zdroj: tisková zpráva společnosti Symantec

Cena:    0 Kč
Něco navíc
máme pro Vás dárek

SPOKOJENÍ ZÁKAZNÍCI

Musím se přiznat, že s tak ochotným a hlavně trpělivým operátorem jsem se už dlouho nesetkal.

Patří mu proto srdečný dík! Domnívám se, že tento neobvyklý přístup operátora k zákazníkovi si zaslouží i zveřejnění


Rudolf Wonka, Litoměřice

#1

Protože jsem laik a nerozumím antivirovým programů velmi si cením s jakou jednoduchostí a elegantností mně dovedla technická podpora předat potřebné informace tak, abych jim porozuměl.

Protože si takového jednání velmi cením, považuji za vhodné poděkovat také Vám za dobře vybraný a proškolený personál.


Roman Jakubík

#2

Chci vám poděkovat
za profesionalitu a za pomoc při instalaci antiviru do počítače.

Moc vám děkuji a zůstáváme nadále vašimi klienty.


Ludmila Ferencová

#3

Moc děkuji za pomoc, už to funguje podle mých představ.

Udělali jste mi radost, že se na vaši podporu mohu spolehnout, to vždy potěší.
Ještě jednou díky a hezký den.


Ivana Stinková
Mělník

#4

Děkuji za odpověď
hned to zkusím.
Pěkné vánoce. Strašně jste mě překvapili rychlou odpovědí.


Dagmar Niklová
Olomučany u Blanska

#5

Dík za pomoc

Konečně jsem KIS nainstaloval. Musím konstatovat, že by se mi to nepodařilo bez vaší pomoci.
Takže ještě jednou díky a hodně zdaru.


Milan Selucký

#6

Dobrý den,

ráda bych Vaším prostřednictvím poděkovala p. Martinovi, který se mi po 2 dny trpělivě věnoval při nastavení antivirového programu.

Je vidět, že umí pracovat nejenom s anti-virem, ale i anti-talentem na PC.

Předejte prosím toto poděkování i jemu nadřízenému pracovníkovi!!


Irena Procházková
MŠ Mezi Domy, Praha

#7

Díky Vašim nástrojům na čištění jsem si mohl vyčistit PC, neboť se neustále zpomaloval a výsledek je pro mne překvapující. Jsem sice laik, ale věřím, že to využívají i odborníci. Děkuji za veškerou tech. pomoc.


Bělík Josef
Praha

#8


Doporučujeme
Eset Nod32 Antivirus, Eset Smart Security Premium, Eset Internet Security

získejte plnou verzi antivirového programu zdarma

Odkazy
Igiho stránka o virech: www.viry.cz

Cílem serveru HOAX.cz je informovat uživatele o šíření poplašných, nebezpečných a zbytečných řetězových zpráv, se kterými se denně setkává a které ohrožují běžné používání internetu.

diallix.net
Vaše řešení kybernetické bezpečnosti - Norton 360
Verze Shop-NET: 2.14.9.25

Možnosti platby:

- převodem na účet
- platební kartou
- dobírkou

VISA Maestro VISA Electron MasterCard

Možnosti dodání:

- elektronické licence - zdarma
- dárky k objednávce - zdarma