Zmizela mi přečtená pošta | 30.07.2011 11:47:38 | |||||||||||||||||||
Jana | ||||||||||||||||||||
Potřebuji radu velmi nutně!!! Instalovala jsem si Avast do PC a při kontrole pošty v Outlooku jsem zjistila, že všechna přečtená pošta mi někam mizí a nedá se otevřít. Poprvé se mi objevila hláška, ať vypnu RSS A SSL, že si Avast bude poštu kontrolovat sám (možná mám některou zkratku blbě, ale už se mi to neukázalo), a protože nevím, co to pro mne znamená a co bych měla dělat, volám zde na zkušenější SOS!! Zkoušela jsem známé, kteří tomu víc rozumí, ale neporadili mi. Potíž je v tom, že v té uchované poště byly některé důležité údaje, které jsem takto měla uložené. Prostě průšvih!!!! A tak volám POMÓÓÓC ! Mám W7 64 bit., pokud je to důležité. Díky předem! Lama Jana | ||||||||||||||||||||
odpovědět | ||||||||||||||||||||
RE: Zmizela mi přečtená pošta | 01.08.2011 8:54:03 | |||||||||||||||||||
Palička Radek | http://www.antivirovecentrum.cz | |||||||||||||||||||
Mno, rekl bych ze kontrola posty prenasene sifrovane pres SSL je trosku neco jineho :)) Nicmene by bylo dobre vedet, jaky presne Outlook pouzivate a jestli treba nemate nadefinovana nejaka tridici pravidla, ktera by postu pohly "smazat" (pokud existuje pravidlo, ktere rika, ze se ma posta od XY presunout do slozky XY, ale tahle slozka se omylem smaze nebo presune, pak se muze stat, ze se dorucena posta od XY "smaze" a nebude nikde videt). Nerekl bych, ze v tom bude mit prsty avast!, ale vyloucit to samozrejme bez blizsich informaci nelze. Pokud jste si nainstalovala avast Free Antivirus, pak se ale tak jako tak budete muse zobratit na technickou podporu vyrobce (www.avast.cz). Co se bude dit, kdyz avasta odinstalujete? Co se deje ted, pokud avasta porad mate - posta stale mizi? Poslete blizsi informace mejlem na podpora@amenit.cz. | ||||||||||||||||||||
odpovědět | ||||||||||||||||||||