z neznameho duvodu nejde spustit win firewall | 28.09.2006 13:13:24 | |||||||||||||||||||
tomas | ||||||||||||||||||||
z neznameho duvodu nejde spustit win firewall....nevim co s tim... diky | ||||||||||||||||||||
odpovědět | ||||||||||||||||||||
RE: z neznameho duvodu nejde spustit win firewall | 28.09.2006 15:43:47 | |||||||||||||||||||
Jaroslav Tůma | ||||||||||||||||||||
Dobrý den, A) Otevřete nový textový dokument v poznámkovém bloku a zkopírujte do něj celý tento text označený kurzívou: REGEDIT4 [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\WindowsFirewall\DomainProfile] "EnableFirewall"=- [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\WindowsFirewall\StandardProfile] "EnableFirewall"=- Uložte soubor na plochu - nazvěte ho fix.reg a zvolte Uložit jako typ: Všechny soubory. Poté na něj poklepejte a odsouhlaste importování klíče do registru. Zkuste se opětovně dostat do nastavení Windows Firewall (Start - Nastavení - Ovládací panely - Brána firewall systému Windows). B) Pokud tento úkon nezabere: - Jděte přes Start - Spustit - a zkopírujte tam: rundll32 setupapi,InstallHinfSection Ndi-Steelhead 132 %windir%\inf\netrass.inf a potvrďte. Poté restartujte počítač. - Po restartu jděte přes Start - Spustit - napište:cmd a do nového okna, které se objeví, napiště: NETSH FIREWALL RESET a opět potvrďte. Po dokončení procesu se pokuste opět Windows Firewall nastavit. C) Pokud ani tento úkon nezabere: Jděte přes Start - Spustit - napište: services.msc a potvrďte Enterem - V seznamu služeb najděte položku Brána firewall / Sdílení připojení k internetu (ICS) - Poklepejte na ni, klikněte na Zastavit, potvrďte OK a zavřete aktivní okno Pokuste se Windows Firewall znovu nastavit, měla by se objevit hláška, že služba Brána firewall / Sdílení připojení k internetu (ICS) byla zastavena a dotaz, zda-li ji nechcete opět spustit, odsouhlaste. | ||||||||||||||||||||
RE: RE: z neznameho duvodu nejde spustit win firew | 28.09.2006 18:09:56 | |||||||||||||||||||
tomas | ||||||||||||||||||||
Dekuji mnohokrat. Zabralo ,,B,, Teda na to bych nikdy neprisel. Jste opravdu odbornik. Jeste jednou dekuji. Mejte se hezky | ||||||||||||||||||||
RE: RE: RE: z neznameho duvodu nejde spustit win f | 28.09.2006 20:38:26 | |||||||||||||||||||
Jaroslav Tůma | ||||||||||||||||||||
Rádo se stalo, jste tu vítán :-) | ||||||||||||||||||||
RE: RE: RE: RE: z neznameho duvodu nejde spustit w | 11.12.2012 1:11:04 | |||||||||||||||||||
pokac | ||||||||||||||||||||
Dobry den muzu se zeptat me nefunguje ani jedna z moznosti koupil jsem si notebook a dival se na film v autobuse a bybila semi baterka uplne na 0 procent pak sem doma zapl notebook a prihlasil se a zacalo hlasit ze brana firewal nejde zapnout skousel jsem tyto moznosti a furt nic a pritom mi to ukzuje stejne problem jako se ptal pan predemnou jak to opravit Jinak mam ÄSUS X54HR PROCESOR INTEL PENTIUM INSIDE B950,21 GHZ 4 GB RAM A OP: WINDOWS 7 HOME PREMIUM
prosim poradte jake jsou jete moznosti a program od microsoftu taky to nedokazal opravit predem dekuji za radu | ||||||||||||||||||||
RE: RE: RE: RE: z neznameho duvodu nejde spustit w | 27.12.2015 7:47:04 | |||||||||||||||||||
Daniel Červenka | ||||||||||||||||||||
Dobrý den, zatím jsem "bezhlavě" vyzkoušel možnost A, a ta nezabrala... Toto jsem provedl na PC své známé a už to neumím odstranit, nemůže díky tomu dojít k trvalému poškození OS? Děkuji za odpověď. Daniel | ||||||||||||||||||||
RE: RE: RE: RE: z neznameho duvodu nejde spustit w | 27.12.2015 7:48:17 | |||||||||||||||||||
Daniel Červenka | ||||||||||||||||||||
Dobrý den, zatím jsem "bezhlavě" vyzkoušel možnost A, a ta nezabrala... Toto jsem provedl na PC své známé a už to neumím odstranit, nemůže díky tomu dojít k trvalému poškození OS? Děkuji za odpověď. Daniel | ||||||||||||||||||||