Win32/TrojanClicker | 26.09.2005 0:21:45 | |||||||||||||||||||
Michal | http://www.nod32.cz | |||||||||||||||||||
Dobrý den. NOD mi našel tento virus "Win32/TrojanClicker.VB.ID", ale neumí ho odstranit a ručně taky nejde, protože se nachází ve složce System Volume Information. Je nějaký způsob, jak se ho zbavit? | ||||||||||||||||||||
odpovědět | ||||||||||||||||||||
RE: Win32/TrojanClicker | 26.09.2005 14:05:22 | |||||||||||||||||||
Andrea Kubalová | http://www.AntiviroveCentrum.cz | |||||||||||||||||||
Je potřeba vypnout funkci OBNOVA SYSTÉMU: a.. Klikněte pravým tlačítkem myši na ikonu TENTO POČÍTAČ (MY COMPUTER). a.. Zvolte VLASTNOSTI (PROPERTIES) a nalistujte záložku OBNOVENÍ SYSTÉMU (SYSTEM RESTORE). a.. Zatrhněte volbu VYPNOUT NÁSTROJ OBNOVENÍ SYSTÉMU NA VŠECH JEDNOTKÁCH. a.. Potvrďte, Windows provede restart. | ||||||||||||||||||||
TrojanClicker | 27.04.2006 9:29:45 | |||||||||||||||||||
Michal | ||||||||||||||||||||
Dobry den. Tak jsem si zase jednou nabeh. Nainstaloval jsem screensaver akvarium a byl tam trojan. TrojanClicker a soubor sk02.exe se spousti po kazdem nabootovani. Ad-Aware nepomaha, zkousel jsem i RegRun. Jsem lajk na viry a tak se ptam, jak se toho muzu zbavit. Mam to na pracovnim PC, takze bojim uniku informaci kamsi pryc. Co mam delat? Kdyz zadam do seznamu hledat sk02.exe, tak mi to nic kloudneho neporadi. Vzdy si to nastavi jinou domovskou stranku, nez chci a automaticky to otevira bannery... Napiste mi, prosim, na e-mail kameraman@seznam.cz , nebo Skype michalcz30. Dekuju moc za pomoc!!! | ||||||||||||||||||||
RE: Win32/TrojanClicker | 14.09.2006 11:00:41 | |||||||||||||||||||
Rafty | ||||||||||||||||||||
Ahoj mam problem na liště se mi obevila složka VirusBurst nejde odstranit a porad mi to opakuje nejake hlasky ze si mam stahnout tento antivirus a ze mam zavirovanej PC co mam delat a nebo jak najdu "BOD OBNOVENI" jekuji předem za radu | ||||||||||||||||||||