Virus v hiberfil.sys | 22.01.2008 20:21:45 | |||||||||||||||||||
disc | ||||||||||||||||||||
Mám na PC windows i linux. Antivir spuštěný v linuxu mi hlásí virus v hiberfil.sys. Antivir spuštěný ve windows nic nenajde. Skusil jsem paměť vymazat, ale virus se po znovuzapnutí paměti opět objeví. Děkuji za radu. | ||||||||||||||||||||
odpovědět | ||||||||||||||||||||
RE: Virus v hiberfil.sys | 23.01.2008 8:25:23 | |||||||||||||||||||
Radek Palička | http://www.AntiviroveCentrum.cz | |||||||||||||||||||
Tohle bude planý poplach. Do systémových souborů (PageFile.sys, HiberFil.sys) se za běhu Windowsů nemá co dostat. Jak se k těmto souborům zachovají Linuxy a jestli je budou považovat za potenciální narušitele, to teda skutečně nevím :)) Pokud se Vám to nebude zdát, pošlete alespoň nějaké informace (jaký Linux, jaký antivir, jaký vir apod.) a uvidíme, co se dá dělat. Já osobně bych si s tíhle ale hlavu rozhodně nelámal. | ||||||||||||||||||||
RE: RE: Virus v hiberfil.sys | 08.03.2011 20:45:30 | |||||||||||||||||||
Babický | ||||||||||||||||||||
název="C:\hiberfil.sys" virus=" " akce = " " info =" chyba při otevírání " název="C:\pagefile.sys" virus=" " akce = " " info =" chyba při otevírání " Zasekává se mi grafika a při skenu antivirem v nouzovém režimu mi to dává tuto hlášku,v normální režimu mi antivir(nod32)nic nenachází,nemohu přijít na to kde je chyba. | ||||||||||||||||||||
RE: RE: RE: Virus v hiberfil.sys | 09.03.2011 8:23:47 | |||||||||||||||||||
Palička Radek | http://www.antivirovecentrum.cz | |||||||||||||||||||
No, nejsem si uplne jisty - ale nevidim zadny nazev viru, ani zadny poplach - antivir se jen vzteka, ze ten soubor nemuze otevrit, cemuz se koneckoncu ani nedivim (do techto souboru se nedostane zadny antivir). Takze IMHO je vse OK :))) | ||||||||||||||||||||
RE: RE: RE: Virus v hiberfil.sys | 12.03.2011 6:20:01 | |||||||||||||||||||
játyon | ||||||||||||||||||||
Jak bylo řečeno, chyba není v zabezpečení počítače. | ||||||||||||||||||||