Rundll | 31.10.2011 8:11:17 | |||||||||||||||||||
Stano | ||||||||||||||||||||
Dobry den, Nejde mi PC, teda aby som bol presni, nic nejde spustit okrem Opery. Vzdy to vyhodi hlasku ne nema 'rundll', nietore mi zas chce otvarat a ko fotografie.Vie mi niekto poradit co stym je? Dakujem | ||||||||||||||||||||
odpovědět | ||||||||||||||||||||
RE: Rundll | 31.10.2011 12:45:55 | |||||||||||||||||||
Skusal som to aj v nudzovom rezime, tiez online scanery, combofix, ale vsetko to chce stiahnut do PC a instalaciu alebo internet exporer. Kedze mic nejde spustit, ziadne .exe, neviem co dalej. | ||||||||||||||||||||
RE: RE: Rundll | 31.10.2011 12:54:32 | |||||||||||||||||||
Palička Radek | http://www.antivirovecentrum.cz | |||||||||||||||||||
No, pokud nic nejde spustit, je to spatne a tezko takhle na dalku radit... Mozna jeste zkusit v jinem kompu nachystat nejaky Rescue Disk - zkuste treba Microsoft System Sweeper. Mozna bych jeste zkusil opravno instalaci Windows z instalacniho media... | ||||||||||||||||||||
RE: RE: RE: Rundll | 02.11.2011 9:43:15 | |||||||||||||||||||
Skusil som MSS z notebooku na usb a spustit to v chorom PC, no nepomohlo. Tak som skusil z bootCd reinstal Windowsu, no neprepisalo/neopravilo ale urobilo duplicitu. Dobre ked uz, rano budem pokracovat a teraz nejde vobec spustit, zacne nacitavat winxp a nic ostane cierny monitor. Mozno tam winxp cez DOS natvrdo vymazem a skusim nanovo instal Winxp, ale toho som sa chcel vyvarovat /nanovo vsetko instalovat mam tam dost programkov/. Nenapada ta lepsie riesenie? Mozno robim niekde chybu. Dakujem | ||||||||||||||||||||