| Proč neplatím Avast | 30.03.2026 12:15:00 | |||||||||||||||||||
| Václav Hoffman | ||||||||||||||||||||
Asi vás to ani nebude zajímat, ale třeba vám pomůžu získat více platících klientů. Žijeme bohužel v době, kdy se klienty snaží spousta firem tzv. oškubat, takže se vyhýbám všemu, kde mi něco nesedí. Na mě to naposledy zkusil autoservis, když mi cenu výměny oleje v motoru 8000Kč zdůvodnil drahým značkovým olejem. Když vím, že 4 litry toho samého oleje koupím za 826Kč, tak na takový špek neskáču a vyměnil jsem si ho sám. AVAST je na tom bohužel s tím špekem u mě stejně jako ten autoservis. Klidně bych po dlouholetých zkušenostech s AVASTEM zaplatil, ale to bych vám musel důvěřovat. A to nejde, když mi po každém celkovém testu vyskočí na monitoru upozornění na vymyšlené problémy, které můj počítač nemůže mít a za jejichž vyřešení chcete zaplatit. Příklady: 1) Vaše přihlašovací údaje k bankovnictví jsou ohroženy - lež, žádné internetové bankovnictví nemám, tudíž není co ohrozit. 2) Webová kamera nebo mikrofon počítače jsou zranitelné vůči špehování - lež, webovou kameru i mikrofon mám v počítači zakázanou a kameru navíc přelepenou černou páskou. Další dvě krizová upozornění jsou typu "možná že". Takže nemám co řešit a tudíž ani za co AVASTU připlácet. Změňte strategii, přestaňte klientům posílat lživá upozornění, věřím, že vám to od nich přinese více peněz, které si za svou práci určitě zasloužíte. Ale dokud jim bude něco říkat - tady něco nehraje, tak to mnohé z nich odradí. | ||||||||||||||||||||
| odpovědět | ||||||||||||||||||||