Podepisovani zprav | 12.04.2005 15:06:22 | |||||||||||||||||||
jimo | ||||||||||||||||||||
Dobry den, take mam dotaz. Proc tu nejde vyhledavat v diskusich? ;) Cist vsechny dotazy se mi vazne nechce, omlouvam se tedy, pokud se zeptam na neco jiz zodpovezeneho. Jde o podepisovani odchozich mailu. Mam stanici chranenou nod32 pro Windows, posta odchazi pres smtp na linuxu, kde je take nod. Pri odesilani se mi podepisuji zpravy "zkontrolovano..." a ja bych to chtel vypnout, protoze to rozhazi digitalne podepsane zpravy. Jenze podepisovani zrejme nedela muj klient, ale ten server, kazdopadne hledal jsem v obou a nejak jsem neuspel. Muzete mi, prosim, poradit? Chtel bych, aby pripadne podepisoval jen zpravy s viry, stejne jako je tomu u pop3 kontroly, ktera se nastavuje na klientovi. Dekuji. | ||||||||||||||||||||
odpovědět | ||||||||||||||||||||
RE: Podepisovani zprav | 13.04.2005 10:22:22 | |||||||||||||||||||
Andrea Kubalová | http://www.AntiviroveCentrum.cz | |||||||||||||||||||
Dobrý den, na vyhledávání v diskuzi se pracuje, bohužel je to spojeno s jiným projektem. Co se týká podepisování odchozích e-mailů. Chovaní lze ovlivnit parametrem write_to_emails = 1 v prišlusné části souboru /etc/nod32/nod32.cfg na serveru. Pak by to mělo zapisovat podpis jen do infikovaných zpráv. | ||||||||||||||||||||
odpovědět | ||||||||||||||||||||