diskuze

Diskuze

Zpět

NOD způsobuje pád operačního systému s W9811.08.2005 22:01:34
Vladimír Koretz 
Dobrý den, rád bych se připojil k dotazu pana Kopeckého.
Moje zkušenost s pádem operačního systému Windows 98je velmi podobná tomu co popisuje pan Kopecký. NOD mi chodí od začátku roku naprosto bez závad v celé firmě. Problémy nastaly v pátek 5.8.05.
Problém se projevoval tak, že 6 počítačů začalo zničeho nic padat, mnohdy až do modré obrazovky. Některé nešly vůbec spustit. V okamžiku, kdy jsme do počítačů nahráli novou aktualizaci (tuším, že 1.1189) problém rázem ustal.
To samé začalo opakovat ve středu 10.8.05. V okamžiku odinstalace NOD se až do nainstalování v té době aktuální verze 1.1190 chovaly počítače normálně. Po restartu s verzí 1.1190 následoval pád.

Dobrá zpráva nakonec. Instalací verze 1.1191 všechny problémy ustaly.
Jiné vysvětlení pro tento problém nemám. Na počítačích máme nainstalovaný běžný kancelářský SW, jiný antivirový program na počítačícj neběží.
odpovědět

RE: NOD způsobuje pád operačního systému s W9812.08.2005 8:02:30
Andrea Kubalováhttp://www.AntiviroveCentrum.cz
Rovněž u jmenovaného pana Kopeckého problém vyřešila automatická aktualizace nové verze NOD32 1.1191. Přesto musím připomenout že není možné, aby virová aktualizace způsobovala pád do modré obrazovky.

V případě, že by se problém znovu objevil kontaktujte mne prosím na e-mail: obchod@amenit.cz.
odpovědět

RE: RE: NOD způsobuje pád operačního systému s W9815.08.2005 12:03:38
Jenda 
Ani když nedovolí přístup k registru ? No nevím, nevím to asi nějakou modrou vykouzlí. J.
odpovědět

RE: NOD způsobuje pád operačního systému s W9812.08.2005 14:18:44
Finfas Zdeněkhttp://www.madevia.cz
Dobrý den, máme u nás stejný problém. Po aktualizaci z 5.8.05 až do dnešního dne 12.8.05, se nám opakují problémy s provozem počítačů na WIN95, WIN98 a WIN98SE. Začne to nečekaně zasekáváním, modrou obrazovkou až po hlášku poškození registru :-(. Máme to cca na 15 počítačích, a neustále se to opakuje.
Na počítačích se nic nového neinstalovalo, krom aktualizace! Není nad to přidělávat si práci, opravama registru :-D.
odpovědět

RE: RE: NOD způsobuje pád operačního systému s W9812.08.2005 15:39:15
Martin Kubečkahttp://www.AntiviroveCentrum.cz
Podle posledních informací se tento problém u některých konfigurací vyskytuje, ale nepodařilo se tuto situaci nasimulovat. Každopádně se tato situace usilovně řeší.
odpovědět

RE: RE: RE: NOD způsobuje pád operačního systému s15.08.2005 10:06:25
Jenda 
Přesně to vypadá následovně:
1) Po startu systému scanreg hodí - Při pokusu o přístup do registru došlo k chybě. Systém se pokusí chybu opravit....
2) Po restartu se vrátí k nějaké historické záloze registrů.
Tj. Jiná síťová nastavení ,tiskárny které dávno neexistují, poštovní účty lidí, kteří již nepracují. atd...
Doma nebo v kanceláři je to pruda, ale během půl hoďky je to OK. Ovšem pokud je jedno PC v Aši a druhé v Ostravě? Si asi vezmu dovču. J.
odpovědět

RE: RE: RE: RE: NOD způsobuje pád operačního systé15.08.2005 15:18:55
Andrea Kubalováhttp://www.AntiviroveCentrum.cz
Problém řeší naše technické oddělení, brzy budeme vědět více.
odpovědět

RE: NOD způsobuje pád operačního systému s W9815.08.2005 12:01:54
Jenda 
Dnes otestováno: verze 1.1190 po startu windows vyvolá hlášení o chybě přístupu k registru (Windows 98 verze 4.10.1998). Po aktualizaci z diskety na 1.1192 vše v pořádku. Doufám, že nás Nod napříště ušetří podobných překvapení. J.
odpovědět

Cena:    0 Kč
Něco navíc
máme pro Vás dárek

SPOKOJENÍ ZÁKAZNÍCI

Musím se přiznat, že s tak ochotným a hlavně trpělivým operátorem jsem se už dlouho nesetkal.

Patří mu proto srdečný dík! Domnívám se, že tento neobvyklý přístup operátora k zákazníkovi si zaslouží i zveřejnění

Rudolf Wonka, Litoměřice

Protože jsem laik a nerozumím antivirovým programů velmi si cením s jakou jednoduchostí a elegantností mně dovedla technická podpora předat potřebné informace tak, abych jim porozuměl.

Protože si takového jednání velmi cením, považuji za vhodné poděkovat také Vám za dobře vybraný a proškolený personál.

Roman Jakubík

Chci vám poděkovat
za profesionalitu a za pomoc při instalaci antiviru do počítače.

Moc vám děkuji a zůstáváme nadále vašimi klienty.

Ludmila Ferencová

Moc děkuji za pomoc, už to funguje podle mých představ.

Udělali jste mi radost, že se na vaši podporu mohu spolehnout, to vždy potěší.
Ještě jednou díky a hezký den.

Ivana Stinková
Mělník

Děkuji za odpověď
hned to zkusím.
Pěkné vánoce. Strašně jste mě překvapili rychlou odpovědí.

Dagmar Niklová
Olomučany u Blanska

Dík za pomoc

Konečně jsem KIS nainstaloval. Musím konstatovat, že by se mi to nepodařilo bez vaší pomoci.
Takže ještě jednou díky a hodně zdaru.

Milan Selucký

Dobrý den,

ráda bych Vaším prostřednictvím poděkovala p. Martinovi, který se mi po 2 dny trpělivě věnoval při nastavení antivirového programu.

Je vidět, že umí pracovat nejenom s anti-virem, ale i anti-talentem na PC.

Předejte prosím toto poděkování i jemu nadřízenému pracovníkovi!!

Irena Procházková
MŠ Mezi Domy, Praha

Díky Vašim nástrojům na čištění jsem si mohl vyčistit PC, neboť se neustále zpomaloval a výsledek je pro mne překvapující. Jsem sice laik, ale věřím, že to využívají i odborníci. Děkuji za veškerou tech. pomoc.

Bělík Josef
Praha

Velmi oceňuji přístup firmy k řešení mého problému. Jednalo se o poměrně složitou věc. Díky serióznímu přístupu firmy AntivirovéCentrum jsem problém skutečně vyřešil k mé spokojenosti.

František Farář
Karlovy Vary

Doporučujeme
Eset Nod32 Antivirus, Eset Smart Security Premium, Eset Internet Security

získejte plnou verzi antivirového programu zdarma

Odkazy
Igiho stránka o virech: www.viry.cz

Cílem serveru HOAX.cz je informovat uživatele o šíření poplašných, nebezpečných a zbytečných řetězových zpráv, se kterými se denně setkává a které ohrožují běžné používání internetu.
Vaše řešení kybernetické bezpečnosti - Norton 360
Verze Shop-NET: 2.14.9.25

Možnosti platby:

- převodem na účet
- platební kartou
- dobírkou

VISA Maestro VISA Electron MasterCard

Možnosti dodání:

- elektronické licence - zdarma
- dárky k objednávce - zdarma