McAfee | 31.10.2013 17:38:22 | |||||||||||||||||||
martin | ||||||||||||||||||||
dobry den, potreboval by som poradit ohladom antiviruse McAfee. Mal som ho v mobile uz nainstalovany a tak som sa na nom zaregistroval. Aby mi nechodili na mail vselijake reklamy zadal som zlu mailovu adresu. Avsak po asi mesiaci som mobil restartoval kvoli nejakej chybe a ked som ho zapol tak to odomna chcelo heslo na McAfee, ktore som zabudol. Co mam robit?
| ||||||||||||||||||||
odpovědět | ||||||||||||||||||||
RE: McAfee | 01.11.2013 8:02:41 | |||||||||||||||||||
Palička Radek | http://www.antivirovecentrum.cz | |||||||||||||||||||
Jestli to spravne chapu, tak jste pri registraci uctu McAfee pouzil neexistujici mejlovou adresu. Neni to nejlepsi napad - pokud zapomenete heslo, muzete si na zaregistrovany email nechat poslat odkaz na resetovani hesla. Ted vam ovsem mejl neprijde, protoze odejde kamsi do tramtarie. Muzete maximalne zkusit vymyslenou mejlovou adresu zaregistrovat - samozrejme pokud jste aspon jako domenu pouzil neco, co dava smysl. Pokud jste jako mejlovou adresu pouzil neco jako bflmpsvz@goole.com nebo bflmpsvz@seznam.cz, pak snad pujde vytvorit novy mejlovy ucet s danou adresou a na ni si nechate poslat odkaz na reset hesla. Pokud jste pouzil totalne nesmyslnou adresu, neco jako alsjdlsakjd@kasjhaksjhd.xy, pak je to smula a uz neni zadna cesta. Je potreba si uvedomit, ze vytvoreny ucet McAfee (a nejen McAfee, ale treba i Norton, BitDefender resi registraci licence uplne stejne pomoci uctu) slouzi k tomu, aby v nem byly zaregistrovane koupene licence. Pokud je licence jiz v uctu zaregistrovana a vy se do uctu nemate jak dostat, pak je licence v haji a muzete si tak maximalne koupit novou licecni nebo pripadne jiny produkt. Takze priste pouzijte skutecnou adresu, kterou pouzivate... | ||||||||||||||||||||
odpovědět | ||||||||||||||||||||