McAfee Security Scan Plus | 24.07.2010 21:31:32 | |||||||||||||||||||
Adriana | ||||||||||||||||||||
Dobrý den chtěla bych se zeptat na tento produkt McAfee Security Scan Plus naistaoval se mi splolu s Adobe Flash, má to prý být nějaká ochrana proti virům - scan - může mi prosím někdo říci blíže jak to funguje a jestli to nevadí mému antiviru a tak podobně? děkuji | ||||||||||||||||||||
odpovědět | ||||||||||||||||||||
RE: McAfee Security Scan Plus | 27.07.2010 15:40:47 | |||||||||||||||||||
mefisto | ||||||||||||||||||||
Je to doplněk k antiviru - antivir bez ochrany v reálném čase. Nejspíš ale (vzhledem k politice fy McAfee) viry a spol jen hledá, ale neodstraňuje, což silně snižuje užitnou hodnotu. | ||||||||||||||||||||
RE: RE: McAfee Security Scan Plus | 27.10.2010 22:06:58 | |||||||||||||||||||
XXXXX | http://seznam.cz | |||||||||||||||||||
hele myslim se že to jsem mel u HP předinstalovaný a odborník říkal at to odinstaluju a hodim si tam neco jinýho | ||||||||||||||||||||
RE: RE: RE: McAfee Security Scan Plus | 23.11.2010 7:07:31 | |||||||||||||||||||
Ondrej | ||||||||||||||||||||
Zdravím. Na to, aby clovek zjistil, ze je to na prd, nemusí být odborník. Puvodně sem si myslel, že to je nějakej vir, jelikoz se mi to po odinstalovani zvonu nainstalovalo. P.S.Mamka to v praci má a akorát jí to brzdí počítač. Už tak dost zahlcenej kravinama. | ||||||||||||||||||||
RE: RE: RE: RE: McAfee Security Scan Plus | 17.12.2010 16:13:44 | |||||||||||||||||||
Jíra | ||||||||||||||||||||
Tahle utilitka u mě zjistila, že můj počítač je patrně ohrožen webem navrcholu.cz. Asi to není příliš lokalizované do češtiny. Taková zpráva, to je jako by náš software hlásil, že je nebezpečný třeba google. | ||||||||||||||||||||
RE: RE: RE: RE: RE: McAfee Security Scan Plus | 12.01.2011 23:59:49 | |||||||||||||||||||
Honza | ||||||||||||||||||||
A jak se ten Mcafee security scan dá odstranit? Každý den to tu na mě vyskakuje a ruší... | ||||||||||||||||||||
RE: RE: RE: RE: RE: RE: McAfee Security Scan Plus | 30.01.2012 16:49:56 | |||||||||||||||||||
Billi | ||||||||||||||||||||
Start -> McAfee Security Scan Plus -> Odinstalovat :) | ||||||||||||||||||||
RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: McAfee Security Scan P | 25.03.2013 9:42:52 | |||||||||||||||||||
klejmen | ||||||||||||||||||||
Typický balastový poj..ý program. Určite slúži na "vynášanie" informácii a nie na to, čo deklaruje. Zbytočný zasierak počítača. = uninstal!!! Antivírak mám a to platený a spoľahlivý. (veď je to Rus) :-) | ||||||||||||||||||||
RE: McAfee Security Scan P - pro klejmena | 24.04.2014 7:29:33 | |||||||||||||||||||
Pepa | ||||||||||||||||||||
I ty jeden chlubílku. Koho zajímá, že máš placený a spolehlivý antivirák ??? | ||||||||||||||||||||
RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: McAfee Security Scan P | 17.12.2014 7:03:26 | |||||||||||||||||||
Luoš | ||||||||||||||||||||
Odinstalování se odmítne - Installer Initialization Failed | ||||||||||||||||||||
RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: McAfee Security Scan P | 17.12.2014 7:04:02 | |||||||||||||||||||
Luboš | ||||||||||||||||||||
Odinstalování se odmítne - Installer Initialization Failed | ||||||||||||||||||||
RE: RE: RE: RE: RE: RE: McAfee Security Scan Plus | 11.03.2018 19:24:45 | |||||||||||||||||||
Milos | ||||||||||||||||||||
Vyzkousej Revo Uninstaller | ||||||||||||||||||||