Je nezbytně nutný antivirový program v počítači??? | 23.03.2010 16:50:27 | |||||||||||||||||||
Tomáš | ||||||||||||||||||||
Dobrý den.Mám dotaz ohledně antiviru.Podle mého je antivirový program nezbytně nutný k používání počítače.Já osobně by jsem bez něj neudělal ani krok.Jeden muj kamarád mě naplno přesvědšuje o tom že antivirus je uplně k ničemu a že jen žere pamět z RAMky.Já sem jiného názoru.Můžete my někdo poradit jak to dopravdy je.Musím mít antivirus nebo ho nepotřebuji???Předem děkuji za zodpovězenou otázku. | ||||||||||||||||||||
odpovědět | ||||||||||||||||||||
RE: Je nezbytně nutný antivirový program v počítač | 24.03.2010 8:33:49 | |||||||||||||||||||
Palička Radek | http://www.antivirovecentrum.cz | |||||||||||||||||||
Pokud někdo antivir nechce, tak ať ho nemá, je to jeho problém. Antivir není "povinná výbava" počítače. Pak to ovšem může dopadnout tak, že píše na naši technickou podporu a brečí jak želva že má v kompu nějaké svinstvo a co s tím má dělat. Jinými slovy - kdo chce kam, seber se a běž :)))) | ||||||||||||||||||||
RE: RE: Je nezbytně nutný antivirový program v poč | 07.09.2013 13:53:37 | |||||||||||||||||||
rl | ||||||||||||||||||||
:-) | ||||||||||||||||||||
RE: Je nezbytně nutný antivirový program v počítač | 13.05.2010 19:44:43 | |||||||||||||||||||
vobrus | ||||||||||||||||||||
Bez antiviráku je comp stejný jako auto bez motorového oleje.Chvíli to auto fachčí a potom už nikdy protože se navěky zadře motor.Čas jsou peníze a proto se rozhodně oplatí si pořídit antivirák než pořád měnit HDD anebo celej comp a pořád něco přeinstalovávat.Takže řídit se heslem:Risk je zisk je totální stupidita v případě vynechání antiviráku v compu.Ale dá se to vyřešit i tak že mít doma comp na parádu a zapnout ho jednou za světelný rok.Anebo nekupovat žádnej pc jestli si někdo myslí že mu antivirák bude zatěžovat RAM.Tak to potom at si odinstaluje i windows a at čumí na černej monitor a nebude mu RAMku zatěžovat už nic.Dnes existují antiviráky které dokonce RAMku udržují na vysokém výkonu a dokonce zvyšují výkon compu.Jsem nadmíru spokojen s Norton Inernet Security 2010.Ani nevím že ho mám.A když někdo nechce investovat do antiviru tak at si nějakej stáhne z netu.Je jich hafo.I free verze i full verze.Dneska každý průměrný užívatel compu souhlasí s tím že zabezpečení počítače je jedním z priorit pro pořádek v počítači.A hlavně tehdy když je člověk denně na netu.Takže moje heslo:Bez antiviráku ani nezapínej comp. | ||||||||||||||||||||