jak se dostanu z nouzového režimu Windows Vista | 28.09.2009 11:48:48 | |||||||||||||||||||
Antonín Poholod | ||||||||||||||||||||
Nevim jak se dostanu z nouzového režimu Windows Vista.Prosím o pomoc. | ||||||||||||||||||||
odpovědět | ||||||||||||||||||||
RE: jak se dostanu z nouzového režimu Windows Vist | 29.09.2009 10:52:51 | |||||||||||||||||||
Palička Radek | http://www.antivirovecentrum.cz | |||||||||||||||||||
Mno, po restartu z nouzového režimu by se snad měl PC probrat do normálního režimu, pokud se nepletu. To je totiž standardní funkčnost, že Windowsy startují do normálního režimu a nouzový režim nabídnou jen tehdy, pokud se předchozí start "nepovede". A i když nabízejí nouzový režim, pořád si ještě můžete vybrat režim normální... | ||||||||||||||||||||
RE: RE: jak se dostanu z nouzového režimu Windows | 10.06.2010 15:08:13 | |||||||||||||||||||
Ant. | ||||||||||||||||||||
Mám tentýž problém, nemohu se dostat z nouzového režimu, ani kdybych se opupínkoval. Nejsem začátečník a veškeré možné varianty jsem již vyzkoušel. Jsem zvědavý, jestli mi někdo vážně poradí. Díky Tonda | ||||||||||||||||||||
RE: RE: RE: jak se dostanu z nouzového režimu Wind | 13.06.2010 13:50:21 | |||||||||||||||||||
Raptor | http://raptor.cestiny.cz | |||||||||||||||||||
Nejdrive bych zkusil pri bootu pres F8 (muze se lisit podle typu BIOSu) proste vybrat normalni start. Pokud nepomuze, zkusil bych v safe modu pres msconfig zmenit start na normalni a pokud ani to nepomuze, mozna by pomohlo z install DVD obnovit bootloader. Treba se tam proste neco jen zmrsilo a neco je spatne v souboru boot\BOOTSTAT.DAT. | ||||||||||||||||||||
RE: RE: RE: RE: jak se dostanu z nouzového režimu | 28.05.2014 13:51:17 | |||||||||||||||||||
Michaela | ||||||||||||||||||||
Já mám ten samý problém , nejde mi spustit z nouzového režimu windows jak má být.Ale vaše rada mi moc nepomohla já tyhle názvy neznám a v pc se až tak moc nevyznám jako bios ,boot v safe modu pres msconfig ,bootloader,boot\BOOTSTAT.DAT to je pro mě tabu potřebovala by jsem postup jak to mám dělat jinak zešílím ...já se dala do nouzového režimu uplně náhodně něco jsem zmáčkla a bylo to tam a teď nevím jak z toho ven:-( pomozte prosím...díky | ||||||||||||||||||||