Jak na vir Policie ČR vás sleduje? | 13.12.2012 19:19:34 | |||||||||||||||||||
Jušková Radka | ||||||||||||||||||||
Zdravím, postupovala jsem dle návodu jak se zbavit viru PolicieČR vás sleduje....ale neúspěšně....došla jsem přes F8 na správce a obnovení systému s datem před zasažení počítače virem,data se obnovila ale zůstala mi jen čistě bílá plocha s kurzorem myši....co dál? Mám Dell latitude D610 s XP Proffesional.... Radka.J. | ||||||||||||||||||||
odpovědět | ||||||||||||||||||||
RE: Jak na vir Policie ČR vás sleduje? | 26.01.2013 12:08:53 | |||||||||||||||||||
HEERY | http://www.odvirovani.cz | |||||||||||||||||||
návod na odstranění pomocí AVG rescue CD: | ||||||||||||||||||||
RE: RE: Jak na vir Policie ČR vás sleduje? | 21.02.2013 13:38:01 | |||||||||||||||||||
Galloper | ||||||||||||||||||||
Dobrý den. Použil jsem AVG rescue CD přesně podle návodu viz výše, CD objevilo dva trojany,smazal jsem je a výsledek 0. Bílá obrazovka, nic nejde. V nouzovém režimu jsem zjistil,že antivirus McAfee (placený, aktualizovaný den před infekcí, plné skenování také den před) je vypnutý, po zapnutí se ve vteřině zase vypne, obnovení je také natvrdo vypnuté nejde spustit. Plné skenování McAfee v nouzáku nic nenašlo. Kaspersky rescue CD 10, nic nenašlo. Windows 7/64b. Díky za každou odpověď. | ||||||||||||||||||||
RE: Jak na vir Policie ČR vás sleduje? | 14.07.2013 12:36:18 | |||||||||||||||||||
Petr | ||||||||||||||||||||
AVG rescue disc mi sice nějakou havěť vyčistil ale Policie ČR zůstala. Až při použití Rogue Killer jsem to odstranil. Použil jsem Nouzový režim s příkazovým řádkem. Vzpomínal jsem jak pracovat v MS-Dos a po potížích jsem nastavil sektor kde byla Flask - F: - Napsal jsem RogueKiller a spostil jsem ho - Prohledávání. No a po restartu počítače mi to začalo fungovat. Ještě přidám www která mi pomohla http://www.domaciajtak.cz/navody/odstraneni-policie-cr-vas-sleduje.html | ||||||||||||||||||||