hloubková analýza | 31.07.2006 20:47:15 | |||||||||||||||||||
Kord | ||||||||||||||||||||
dobry den.Nod 32 mi při obyčejném skenování nic nehlásí a je vše v pořádku.Ale pokud dám hloubkovou analýzu najde to v Systeme volume inf. vir "Stealth.Poly.crypt.tsr.driver".....léčit nelze,jen uložit do karantény...a mimoto složka je prázdná a bod obnovení jsem vypnul tak ručně vymáznout taky nejde.....zajímalo by mně jestli podle názvu tam mám opravdu nějaký tajný šifrant nebo to nebezpečné není... | ||||||||||||||||||||
odpovědět | ||||||||||||||||||||
RE: hloubková analýza | 04.08.2006 16:09:53 | |||||||||||||||||||
Jaroslav Tůma | ||||||||||||||||||||
Tohle bude s největši pravděpodobností falešný poplach, jelikož hloubková analýza je skenování s maximálním nastavením, účinkuje tu jak standardní, tak rozšířená heuristika. Zkuste ještě vyčistit body obnovení přes Nástroj Vyčištění disku (cleanmgr) - v kartě Další možnosti. Jestliže i přesto, že je Obnovení systému vypnuto a způsobem výše vyčištěno, můžete zkusit například program Killbox - http://killbox.net/downloads/KillBox.exe - Spusťte ho, jděte přes menu File, zvolte Run as System Task - Do volného řádku zkopírujte cestu k souboru, který NOD hlásí a stiskněte křížek - Killbox soubor vymaže | ||||||||||||||||||||
odpovědět | ||||||||||||||||||||