Chyba při komunikaci s jádrem systému | 31.05.2009 14:03:12 | |||||||||||||||||||
Martin Vobořil | ||||||||||||||||||||
Při startu PC program ESET vůbec nenaběhne a hlásí to Chyba při komunikaci s jádrem systému. Nejde spustit ani později. Začlo se to projevovat takto: nejprve ráno to hlásilo, že mám zakázat nějakou komunikaci, tak jsem to udělal. Pak to 2x zablokovalo Internet a teď už to ani nenaběhne. Díky Martin | ||||||||||||||||||||
odpovědět | ||||||||||||||||||||
RE: Chyba při komunikaci s jádrem systému | 31.05.2009 14:04:33 | |||||||||||||||||||
jo a mezi tím to našlo nějakého trojského koně ale prý ho to dalo do karantény. | ||||||||||||||||||||
RE: RE: Chyba při komunikaci s jádrem systému | 22.09.2013 11:51:10 | |||||||||||||||||||
pavel | ||||||||||||||||||||
Můžete mě prosím poradit ? Antivirus Eset se vypnul a hází to hlášku: Chyba při komunikaci s jádrem systému | ||||||||||||||||||||
RE: RE: RE: Chyba při komunikaci s jádrem systému | 23.09.2013 8:49:36 | |||||||||||||||||||
Palička Radek | http://www.antivirovecentrum.cz | |||||||||||||||||||
Tato chyba může mít více příčin a nejjednodušší postup, který pomůže téměř na 100%, je totální reinstalace antiviru. Nejprve je potřeba počítač "vyčistit, návod zde: http://www.antivirovecentrum.cz/navody/postup-odstraneni-eset-produktu-z-pocitace.aspx a pak po restartu počítače stáhnout a nainstalovat poslední dostupnou verzi, instalačky zde: | ||||||||||||||||||||
RE: RE: RE: Chyba při komunikaci s jádrem systému | 23.09.2013 8:54:10 | |||||||||||||||||||
Martin | ||||||||||||||||||||
Ahoj, když mi pošleš email, tak se pokusím najít 4 roky starou komunikaci s HELP deskem ESETU. Bylo to dost složité, ale opravdu se snažili mi pomoct. Instalovaly se asi 4 prográmky. | ||||||||||||||||||||
RE: Chyba při komunikaci s jádrem systému | 31.05.2009 22:50:35 | |||||||||||||||||||
přeinstalovat také nejde, že prý nemám dostatečná práva. přitom jsem správce PC. | ||||||||||||||||||||
RE: Chyba při komunikaci s jádrem systému | 20.05.2016 10:27:25 | |||||||||||||||||||
Eduard Olecký | ||||||||||||||||||||
Po každém spuštění počítače se mi objevuje: ESSET Chyba při komunikaci s jádrem systému. Můžete mi poradit jak problém odstranit? Děkuji | ||||||||||||||||||||
RE: Chyba při komunikaci s jádrem systému | 20.05.2016 10:27:45 | |||||||||||||||||||
Eduard Olecký | ||||||||||||||||||||
Po každém spuštění počítače se mi objevuje: ESSET Chyba při komunikaci s jádrem systému. Můžete mi poradit jak problém odstranit? Děkuji | ||||||||||||||||||||