Aktualizace NOD32 Antivirus z firemni site | 06.10.2008 9:20:34 | |||||||||||||||||||
Jakub | ||||||||||||||||||||
Dobrý den, mám na pocitaci NOD 3.0.672.0 na Vistach, nefunguje mi aktualizace. Aktualizace by se mely stahovat z firemniho serveru - jmeno a heslo pro aktualizaci neni potreba. Se serverem to komunikuje, kdyz dam vyprazdnit aktualizacni cache, nejake soubory to stahne, pak zacne stahovat samotnou aktualizaci - tam uz se nezobrazuje jmeno stahovaneho souboru, ale jen napr. 1/7, 2/7 atp. toto stahovani se ale neprovede cele a zahlasi mi to "Chyba pri stahovani souboru z aktualizacniho serveru". Donutil jsem ITka, aby mi dal jmeno a heslo pro stazeni aktualizace primo ze serveru esetu - to fungovalo a aktualizace se stahla. Z firemniho serveru mi to ale nejede. Ostatnim kolegum ano, to je na tom to divne - aktualizacni soubory na nasem lokalnim serveru jsou urcite spravne. Narazili jste nekdo na podobny problem? Diky za reakce. | ||||||||||||||||||||
odpovědět | ||||||||||||||||||||
RE: Aktualizace NOD32 Antivirus z firemni site | 21.11.2014 10:18:36 | |||||||||||||||||||
Pavel | ||||||||||||||||||||
Dobrý den, prosím přišel jste na to jak vyřešit tento problém? Děkuji předem. | ||||||||||||||||||||
odpovědět | ||||||||||||||||||||