potřebujete poradit? - jsme tady

Nabídka pro zákazníky společnosti Amenit s.r.o.

12.12.2016

 

Níže uvedená nabídka je určena pouze pro stávající zákazníky společnosti Amenit s.r.o.

Maximální množství na jednu objednávku jsou 3 ks z důvodu momentálně velmi omezeného množství.


Dobrý den,

na této stránce se pokusím sepsat co je to kolostrum a v čem nám může pomoci.

Motto

Není důležité užívat léky nebo doplňky stravy, ale důležité je užívat jen to, čemu věřím a považuji za užitečné. Abych něčemu věřil, musím se co nejvíce dozvědět o podstatě, nejen slepě přijímat.

Krátce o tom co je to kolostrum

Kolostrum (česky také mlezivo) je unikátní tekutina vylučovaná samicemi savců bezprostředně po porodu mláděte. Tato nažloutlá tekutina se také nazývá "prvním mlékem" ačkoliv to mléko není. Produkce kolostra končí několik hodin po porodu. Pro všechny savce je tato tekutina, v níž je vysoká koncentrace imunitních faktorů, nezbytná pro přežití.  Tyto faktory se u lidí nacházejí rovněž v placentě, proto lidský novorozenec, i v případě, že kolostrum nepřijímá, může přežít, což u jiných savců není možné.

Jinak řečeno, pokud dítě nebo mládě kolostrum nedostane od matky po porodu , je velmi pravděpodobné, že nejbližší dny, týdny nebo měsíce nepřežije nebo bude v průběhu života velmi oslabené a často nemocné.

A pro ty co neradi čtou zde máme i video.

Složení kolostra

Všechny látky obsažené v kolostru pomáhají novorozenci přežít dny, kdy se ocitá v novém prostředí.

Colostrum je látka, která je v přírodě zcela ojedinělá – obsahuje imunoglobuliny, aminokyseliny a růstové faktory, které zaručují zdravý vývoj, rovnováhu v organismu a podporu pevného imunitního systému. Podobné látky se v laboratorních podmínkách dosud nepodařilo vytvořit. Příroda je v colostru namíchala v té nejpřirozenější koncentraci.

Imunoglobuliny:  proteiny účastnící se látkové výměny,  jedná se o protilátky proti různým patogenům včetně nádorových buněk

Laktoferin: pomáhá lépe vázat železo v organismu, zabraňuje množení bakterií – má důležité antibakteriální, fungicidní a antivirové účinky, funguje jako skvělá ochrana proti infekcím, nemocem, alergiím a rakovinným nádorům, potlačuje syndrom vyhoření a chronický únavový syndrom

Přirozené růstové faktory: jsou důležité pro růst dítěte a pro celkovou regeneraci tkání a hojení ran, někdy se jim také říká „látky mládí“ neboť zpomalují stárnutí organismu  

Minerály a vitamíny: jsou další důležité a zdraví prospěšné látky v kolostru – vitamin C, B skupina, D, kyselina listová, prvky jako je selen, zinek, fosfor a další

Skupina molekul nazývaná PRP: výkonný regulátor imunitního systému

 

Formy kolostra a jeho užívání

Kolostrum neboli mlezivo je jakožto doplněk stravy dostupné ve formě hovězí, kozí nebo kombinované formě.

Jeho užívání je doporučováno především pro podporu imunity, takže je vhodné v případech výskytu častých bakteriálních a virových onemocnění nebo trpíte-li jakoukoliv nemocí, která je spojena s poruchou imunitního systému.

Skvělé je pro doplnění sil a energie při jakékoliv rekonvalescenci nebo duševní a fyzické námaze. Užívání kolostra je vhodné také při rakovinném bujení a nádorových onemocněních, v případě, že trpíte nějakým zánětlivým onemocněním zažívacího traktu, pomáhá také při léčbě žaludečních vředů a obdobných problémů. Celkově snižuje projevy stárnutí organismu a je také vysoce efektivní v prevenci i léčbě kardiovaskulárních chorob.

Kdy kolostrum použít

1. Jako prevence od dětského věku až po 120let. Vždy je lepší předcházet nemocem, udržet organismus zdravý a silný. Na to má kolostrum, pravidelně každý den užívané, obrovský vliv.

2.  Běžné infekční nemoci-virozy, anginy atd. Jako podůrný prostředek může výrazně zkrátit dobu onemocnění a jako doplnění standardní léčby zároveň výrazně zmírňuje průběh onemocnění.

3. Alergie, autoimunita: svým regulačním  působením může výrazně zmírnit průběh těchto onemocnění a po několikaměsíčním užívání výrazně snižuje alergie

4. Onemocnění srdce a cév:  kolostrum i zde sehrává velmi důležitou roli a to především v protizánětlivém a protiinfekčním efektu. Ateroskleróza je považována v současnosti za zánětlivé onemocnění, podezřívají se také chlamydie a některé viry na progresi  aterosklerotických změn tepen. Kromě toho, regenerační faktory jako jsou především IGF1, mohou zlepšit regeneraci poškozeným buněk srdce i endotelu-cévní výstelky.

5. nádorová onemocnění: stejně tak jak vznik nádorů-rakoviny ma multifaktoriální příčinu, tak vždy se nakonec jedná o selhání naší imunity, která umožní rakovině se zakořenit, zachytit a nekontrolovaně růst a ničit vše a nakonec člověka  zabít. Denně se v každém lidském těle vytváří stovky až tisíce nádorových buněk, které náš imunitní systém umí rozpoznat a okamžitě zničit. V případě, že imunitní systém není defektní, není přetížený, jednoduše řešeno je v dobré kondici, je velká šance, že rakovina nemusí vůbec vzniknout. Stejně tak u lidí, kteří rakovinu mají a jsou léčeni současnou léčbou, je velmi důležité při této léčbě udržet co nejlépe fungující imunitní systém.

Je samozřejmě řada dalších indikací, kde kolostrum sehrává významnou roli.

 

Proč kozí kolostrum

Koza patří k nejzdravějším zvířatům a téměř se u nich nevyskytují nádorová onemocnění (rakovina), přesněji řečeno u koz, které se pasou na pastvinách a mají přístup i k lesním porostům se rakovina nikdy neprokázala (podobně je na tom i žralok). Koza se svou velikostí blíží člověku více než kráva a molekuly tuku v kravském mléce jsou 8x větší než v lidském mléce a lidské tělo ho hůře vstřebává. Naopak kozí se lidskému blíží více.

Jak koupit KVALITNÍ kolostrum

Na trhu je spousta nabídek jak na kravské tak na kozí kolostrum. A jak všichni dobře víme, reklama snese hodně a samozřejmě všichni tvrdí, že to jejich je nejlepší a skvělé.

Shodou náhod, jsem se nedávno strávil nějaký čas s jedním z majitelů společnosti Betula Pendula panem Janem Hallou a jeho filozofie nekompromisní kvality se potkala s naší ideou, kdy se také snažíme nabízet to nejlepší z antivirů na současném trhu.

Toto jsou hlavní důvody, proč se dokážu osobně s plným svědomím podepsat pod tento produkt:

  • Kozí mlezivo společnost vykupuje od zhruba 200 malých českých kozích farem a to maximálně 24 hodin od porodu.
  • Jedná se pouze o kozí farmy, kde se kozy pasou volně v přírodě.
  • Každá várka je podrobena důkladným testům kvality na množství účiných látek a také samozřejmě na zdravotní nezávadnost.
  • Aby bylo možné kozí kolostrum uchovat s maximální šetrností, používá firma patentovaný výrobní postup při kterém je zachováno maximální množství účinných látek. Sušení probíhá formou liofilizace (sušení mrazem). Nedochází k žádné pasterizaci, ani není kolostrum tlakem drceno do podoby tablet (jak víme tlakem vniká teplo).
  • Kolostrum je baleno do ampulek rostlinného původu, které splňují i přísné nároky veganů a neobsahují živočišnou želatinu.
  • 100% česká společnost
  • Jediné kozí kolostrum na světě s Kosher certifikací
  • USA certifikace FDA (povolení k prodeji na trzích v USA)

 

Proč je kozí kolostrum dražší než kravské?

Toto je velmi častá otázka. Zde jsou hlavní důvody:

  • Produkce kozího kolostra je menší než kravského - zkrátka koza je proti krávě opravdu malá. Pro zajímavost z jednoho porodu lze získat průměrně pouze 3 dcl kolostra. Nesmíme zapomenout na to, že nejprve se musí napít kůzle a použít můžeme až co zbude. Pokud se kůzle nenapije, tak obvykle do půl roku uhyne.
  • Výrobní proces sušení mrazem je náročný jak na energii, tak na vybavení v řádu jednotek miliónů. Ano pasterizací a běžným sušením lze ušetřit značné finanční prostředky, ale pouze na úkor kvality.
  • Kozy se rodí v našich zeměpisných šířkách pouze od ledna do března. Co se nepodaří nasbírat a zpracovat v těchto měsících, to už se nedá jindy dohnat. Bohužel právě v podzimních a zimních měsících je po kozím kolostru nejvyšší poptávka.

 

Kde nakoupit

Pokud byste chtěli koupit kozí kolostrum za zvýhodněnou cenu se slevou 10%, tak můžete navštívit naši neveřejnou nabídku zde:
https://www.antivirovecentrum.cz/katalog/speciani-nabidka.aspx 

Pokud byste však chtěli nakoupit přímo u výrobce, tak nám napište a my Vám zašleme jako našemu zákazníkovi slevový poukaz.

Spousta odpovědí na otázky ohledně kozího kolostra od jednoho ze zakládajících členů MUDr. Radana Gocala najdete také zde:
http://www.zdravaimunita.cz/faq/


Další zajímavé odkazy:

Wikipedie https://cs.wikipedia.org/wiki/Mlezivo
Názor lékaře: http://www.cistestrevo.cz/doplnky-stravy/kolostrum/
Něco i o historii: http://www.colostrum-info.cz/

Pokud budete mít jakékoliv dotazy, tak se obraťte přímo na můj email: martin.kubecka@amenit.cz

Ing. Martin Kubečka
jednatel společnosti

 

Cena:    0 Kč
Něco navíc
máme pro Vás dárek

SPOKOJENÍ ZÁKAZNÍCI

Musím se přiznat, že s tak ochotným a hlavně trpělivým operátorem jsem se už dlouho nesetkal.

Patří mu proto srdečný dík! Domnívám se, že tento neobvyklý přístup operátora k zákazníkovi si zaslouží i zveřejnění


Rudolf Wonka, Litoměřice

#1

Protože jsem laik a nerozumím antivirovým programů velmi si cením s jakou jednoduchostí a elegantností mně dovedla technická podpora předat potřebné informace tak, abych jim porozuměl.

Protože si takového jednání velmi cením, považuji za vhodné poděkovat také Vám za dobře vybraný a proškolený personál.


Roman Jakubík

#2

Chci vám poděkovat
za profesionalitu a za pomoc při instalaci antiviru do počítače.

Moc vám děkuji a zůstáváme nadále vašimi klienty.


Ludmila Ferencová

#3

Moc děkuji za pomoc, už to funguje podle mých představ.

Udělali jste mi radost, že se na vaši podporu mohu spolehnout, to vždy potěší.
Ještě jednou díky a hezký den.


Ivana Stinková
Mělník

#4

Děkuji za odpověď
hned to zkusím.
Pěkné vánoce. Strašně jste mě překvapili rychlou odpovědí.


Dagmar Niklová
Olomučany u Blanska

#5

Dík za pomoc

Konečně jsem KIS nainstaloval. Musím konstatovat, že by se mi to nepodařilo bez vaší pomoci.
Takže ještě jednou díky a hodně zdaru.


Milan Selucký

#6

Dobrý den,

ráda bych Vaším prostřednictvím poděkovala p. Martinovi, který se mi po 2 dny trpělivě věnoval při nastavení antivirového programu.

Je vidět, že umí pracovat nejenom s anti-virem, ale i anti-talentem na PC.

Předejte prosím toto poděkování i jemu nadřízenému pracovníkovi!!


Irena Procházková
MŠ Mezi Domy, Praha

#7

Díky Vašim nástrojům na čištění jsem si mohl vyčistit PC, neboť se neustále zpomaloval a výsledek je pro mne překvapující. Jsem sice laik, ale věřím, že to využívají i odborníci. Děkuji za veškerou tech. pomoc.


Bělík Josef
Praha

#8


Doporučujeme
Eset Nod32 Antivirus, Eset Smart Security Premium, Eset Internet Security

získejte plnou verzi antivirového programu zdarma

Odkazy
Igiho stránka o virech: www.viry.cz

Cílem serveru HOAX.cz je informovat uživatele o šíření poplašných, nebezpečných a zbytečných řetězových zpráv, se kterými se denně setkává a které ohrožují běžné používání internetu.

diallix.net
Vaše řešení kybernetické bezpečnosti - Norton 360
Verze Shop-NET: 2.14.9.25

Možnosti platby:

- převodem na účet
- platební kartou
- dobírkou

VISA Maestro VISA Electron MasterCard

Možnosti dodání:

- elektronické licence - zdarma
- dárky k objednávce - zdarma