NOD32 Platinum Partner
diskuze

Diskuze

Zpět

posím pomoc Helppppp24.12.2009 13:57:50
simpi simpi 

Zdravim.Mam problem.Po přeinstalování windows si jako první nainstaluji avg.projedu comp a memajde to nic.Po aktualizaci avg a následném restaru mi avg naprosto zmizí a nefunguje.Nejde ani nainstalovat jiný antivir.Nebo při scanu oběvi Něco jako win32/wualt nebo tak.Při léčbě nebo odstranění se vše v compu jako by zablokuje a nejdou spustit progamy ani hry nejde s tím nic dělat.Jak má ten vir odstranit když my zlikviduje antiviry nebo při pokusu o odstranění zlikviduje winows a následně nenajedou.Nepomáhá ani formát (rychlý ani kompletní) mám ještě dva hdd.Je tedy možné že je vir ma některém hdd a po instal. win. přeskočí do systemu.Jak nebo jakým antivirem ho mám zlikvidovat.Windows po instalaci jsou nejspíš čistá a infikuje se až instalací nějakého programu.Už jem bezradný Za 4 dny jsem istaloval win asi 20krát pleas help.

odpovědět

Nákupní košík
Cena:    0 Kč

Něco navíc
máme pro Vás dárek

Norton Internet Security 2010 - akce

Odkazy
Igiho stránka o virech: www.viry.cz

Cílem serveru HOAX.cz je informovat uživatele o šíření poplašných, nebezpečných a zbytečných řetězových zpráv, se kterými se denně setkává a které ohrožují běžné používání internetu.

SecIT.sk
© 1998 - 2010 Amenit s.r.o.

Verze Shop-NET: 2.5.1